Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@02:35:48 GMT

وزیر صمت از تنها واحد خودروسازی خمین بازدید کرد

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۲۴۰۲۲

وزیر صمت از تنها واحد خودروسازی خمین بازدید کرد

گروه استان‌ها- وزیر صنعت، معدن و تجارت از تنها واحد خودروسازی واقع در شهر خمین بازدید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خمین، مجتمع صنعتی آرین پارس موتور واقع در خمین، میزبان سفر فشرده وزیر صمت به استان مرکزی در روز جمعه بود که با پیگیری‌های نماینده مجلس این شهر در خلال بازدید فشرده وزیر صمت، در ساعات پایانی شب امکان این بازدید فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید‌رضا فاطمی‌امین؛ وزیر صمت در این بازدید ضمن ابراز خشنودی از روند فعالیت این مجموعه از سالن تولید و کنترل کیفیت این مجموعه بازدید کرد و دستوراتی نیز در جهت رفع مشکلات و موانع تولید در این واحد صنعتی صادر شد.

عزیز‌الله اکبری تالار پشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، علیرضا نظری نماینده مردم خمین در مجلس و مسئولان استان مرکزی و شهرستان خمین در این بازدید وزیر صمت را همراهی کردند.

مجتمع صنعتی آرین پارس موتور با ظرفیت تولید سالانه 60 هزار دستگاه انواع خودرو، عضوی از گروه آرین سرمایه است که پیشتر در قالب مجموعه آرین موتور اقدام به واردات خودروهای سواری میتسوبیشی و DS می‌کرد اما به‌واسطه اوج‌گیری تحریم‌ها، مسیر تولید را در پیش گرفته و در همین راستا یکی از سایت‌های تولیدی سایپا که در راستای محرومیت‌زدایی از منطقه شهر خمین در نظر گرفته شده بود را خریداری کرد تا با هدف تولید انواع محصولات سواری، نیمه‌سنگین و سنگین در این کارخانه، رسالتی که بر دوش بخش دولتی صنعت خودروسازی گذاشته شده بود، را در قالب مجتمع صنعتی متعلق به یک هلدینگ خصوصی ادامه دهد.

به گفته مسئولان ارشد مجتمع صنعتی آرین پارس موتور، این مجموعه صنعتی در صورت رفع موانع تولید، امکان افزایش اشتغال تا 500 نفر تا پایان سال را برای این منطقه محروم فراهم می‌کند.

این کارخانه هم‌اکنون با ظرفیت تولید یک‌دستگاه در ساعت به تولید 5 محصول نیمه‌سنگین در کلاس ون و کامیونت می‌پردازد. این کارخانه در ابتدا و پیش از اوج‌گیری تحریم‌ها از سوی هلدینگ آرین سرمایه با هدف تولید محصولات میتسوبیشی ژاپن با هدف دستیابی به 40 درصد داخلی‌سازی و 25 درصد صادرات با ظرفیت نهایی سالانه 60 هزار دستگاه خریداری و تجهیز شده بود که تحریم‌ها مانع این اهداف بزرگ و سازنده شدند اما حرکت آرین پارس موتور متوقف نشد و با هدف استمرار هدف محرومیت‌زدایی این واحد صنعتی در منطقه خمین، به‌سرعت محصولات نیمه‌سنگین کامیونت و ون را وارد خطوط تولید کرد و با نهایی‌سازی قرار‌داد تولید خودرو سواری، سالنی جدید را نیز آماده بهره‌برداری کرد و احتمالاً خودروهای سنگین نیز به‌زودی به جمع تولیدات این کارخانه خواهند پیوست.

هم‌اکنون 5 محصول کامیونت‌های 6، 8.5 و 9 تن در کنار ون و مینی‌بوس سان‌ری در این کارخانه به تولید می‌رسند و در شبکه فروش و خدمات پس از فروش شرکت آرین دیزل عرضه می‌شوند.

یکی از مهمترین کاربری‌های این ون با ارتفاع بالای سقف، ایده‌آل بودن برای استفاده به‌عنوان آمبولانس است که هم‌اکنون نیز با این کاربری در حال عرضه است اما وزیر صمت در این بازدید از لزوم بهره‌گیری بیشتر شبکه سلامت کشور از پتانسیل این خودرو به‌عنوان آمبولانس صحبت کرد.

همچنین با آماده‌سازی تجهیزات تولید خودروها سواری در سالن مجاور این مجموعه، نخستین محصول سواری تولیدی آرین موتور که خودرویی در کلاس کراس‌اوور و با نام اختصاصی لاماری است، نیز به‌زودی وارد چرخه تولید خواهد شد و تا پایان سال شاهد ورود این خودرو به خیابان‌ها خواهیم بود.

این واحد صنعتی همچنین برنامه‌های گسترده‌ای در راستای تولید خودروهای سنگین در کنار محصولات سواری و نیمه‌سنگین در این کارخانه دارد تا از حداکثر پتانسیل این منطقه در راستای تولید و محرومیت‌زدایی استفاده کند.

انتهای پیام/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجتمع صنعتی نیمه سنگین وزیر صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۴۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی عصر یکشنبه در جریان سفر به شهرستان فسا با بیان اینکه با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دیگر دستگاه‌ها مشکل این واحد تولیدی حل شده است گفت: واحد کشتارگاه صنعتی جهان‌زرین فسا چهار سال تعطیل بود و این مساله باعث بیکاری عده زیادی شده بود.

رئیس کل دادگستری استان فارس افزود: ستاد اقتصاد مقاومتی با هدف تحقق شعار سال و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از تولید و در راستای حمایت حقوقی و قضائی از واحدهای تولیدی و صنعتی پیگیری رفع تعطیلی این واحد صنعتی را در دستور کار قرار داد.

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس در پیگیری مشکلات ۸۰ واحد دارای مشکل ادامه دارد و با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضائی دادگستری استان فارس در هر هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان فارس و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحدهای صنعتی پیگیری و گره‌ها و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان رفع می‌شود.

وی گفت: بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله مواردی است که در بازدیدهای میدانی و هدفمند از واحدهای صنعتی و تولیدی در سراسر استان فارس توسط ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس پیگیری می‌شود.

موسوی در پایان گفت: حل و فصل مشکلات واحد تولیدی کشتارگاه صنعتی طیور «جهان زرین» فسا سبب می‌شود که علاوه بر اشتغال ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم، زمینه فعالیت اقتصادی ۳۰۰ نفر دیگر به صورت غیر مستقیم فراهم شود.

کد خبر 6097673

دیگر خبرها

  • استارت سرد خودروسازی
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است